Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie 20

Beekbergen, Nederland

 

groepsaccommodatie-20
Favoriet 
     

    v.a. 1.331

    • Max. 20 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Groepsaccommodatie 20 in Beekbergen

    Groepsaccommodatie 20 is een gezellige en ruime bungalow die ideaal is voor een familie- of vriendenweekendje weg. De bungalow heeft 2 verdiepingen en is geschikt voor maximaal 20 personen. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met zithoek en televisie, een grote eettafel en een keuken met voorzieningen als een vaatwasser, combimagnetron en filter koffiezetapparaat. De woning heeft 7 slaapkamers met in totaal 20 slaapplaatsen met eenpersoonsbedden en een aantal stapelbedden. Afhankelijk van het woningnummer zijn er 1 of 2 badkamers en nog 1 of 2 aparte toiletten. Buiten geniet je van de tuin met terras en tuinmeubilair. Je kunt 1 auto parkeren bij Familiebungalow 20 en overige auto's kunnen geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats nabij de woning. Ook is er gratis Wi-Fi beschikbaar.
    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Filter koffiezetapparaat, Koelkast, Gasstel, Badkamer(s), Slaapkamer(s), Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, Met verdieping, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath