Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Barchem

Barchem, Nederland

 

vakantieboerderij-barchemvakantieboerderij-barchemvakantieboerderij-barchemvakantieboerderij-barchemvakantieboerderij-barchem
Favoriet 
 

v.a. 1.268

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Barchem in Barchem

Karakteristiek, aan de voet van de Lochemse Berg gelegen, achterhuis van de boerderij uit 1449, waarin zoveel mogelijk oorspronkelijke accenten bewaard zijn gebleven. Bij uitstek geschikt voor families (20 pers).)

Aan de voet van de Lochemse Berg gelegen, achterhuis van de boerderij uit 1449, waarin zoveel mogelijk oorspronkelijke accenten bewaard zijn gebleven. Bij uitstek geschikt voor families tot 20 personen, vriendengroepen en kleine cursusgroepen. Voor diegene die van rust en gezelligheid houden.

Een vakantiehuis in Gelderland met sportveld

De groepsaccommodatie heeft een ruime entree/hal met open trap naar de bovenverdieping. De leefruimte is voorzien van een zithoek met open haard en eetgelegenheid met tuindeuren naar het besloten terras. De open keuken beschikt over veel voorzieningen. In de leefruimte is een tv/dvd en een radio/cd speler. De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld: beneden 4 slaapkamers en 2 enkele bedden op de "hilde"kamers welke met een trap te bereiken zijn. Op de bovenverdieping zijn er ook vier slaapkamers. Tevens een toilet en wastafel. Beneden zijn 4 badkamers en alles is centraal verwarmd. Er is een sportveld met volleybalnet om even tussendoor een balletje te trappen, in de accommodatie is een tafeltennistafel, voetbaltafel, sjoelbak en dartbord. Het huis is geschikt voor zelfverzorging maar catering kan worden verzorgd door een aantal goede bedrijven in de directe omgeving.

Onderneem met z'n allen verschillende activiteiten

De ligging is landelijk in bosrijk en toeristisch fiets- en wandelgebied. Dichtbij het stadje Lochem met zijn kastelen en landhuizen, Vorden het acht-kastelendorp (kastelenfietstocht), Witte Wieven te Zwiep, grootste hagendoolhof, zoutwaterbad, subtropisch bad, natuurplas in de directe omgeving. Het typische Achterhoekse klootschietspel kan vanuit de groepsaccommodatie gespeeld worden. Smokkeltocht, huifkartocht, kanovaren, abseilen, mountainbiken etc.

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.020,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 2.020,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen