Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Balkbrug

Balkbrug, Nederland

 

vakantiehuis-balkbrugvakantiehuis-balkbrugvakantiehuis-balkbrugvakantiehuis-balkbrugvakantiehuis-balkbrug
Favoriet 
 

v.a. 1.906

  • Beoordeeld met een 7.7
  • 4 sterren
  • Max. 36 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Balkbrug in Balkbrug

Unieke accommodatie bestaande uit luxe lodgetenten op de grens van Overijssel en Drenthe. De luxe lodgetenten bieden plaats voor 36 personen, ook zijn er tal aan faciliteiten zoals speelveld, pizza oven, barbecue en buitenzwembad.

Deze luxe lodgetenten zijn een unieke locatie voor families, vriendenweekend of kampweek. Gelegen op de grens tussen Drenthe en Overijssel, een locatie met veel ruimte en groen. De lodgetenten zijn geschikt voor groepen tot 36 personen en door de vele faciliteiten biedt deze locatie volop mogelijkheden.

Luxe lodgetenten in Overijssel met buitenzwembad 


De accommodatie bestaat uit 5 lodgetenten met slaapplaatsen, voor elke lodgetent ligt een grote houten vlonder met picknickstafels. Tussen de tenten ligt een gezellige kampvuurplaats. Verder is er een recreatieruimte (exclusief voor jullie groep), grote keuken, pizza oven, Afrikaanse braai (barbecue), bar en sanitairgebouw. Buiten zijn er tal van sport- en spelmogelijkheden met onderanderen een basketbal net, voetbaldoeltjes, sportveld, trampoline, schommels en natuurlijk het buitenzwembad (hier maken meerdere gasten gebruik van)! Geopend van april t/m september.

Samen genieten van een mooie omgeving 


Het vakantiehuis ligt in het Reestdal. Reestdal is een kleinschalige landschap waarin zich hooilanden, akkertjes, heidevelden, bossen, landgoederen en monumentale boerderijen bevinden. Ook grenst het aan de staatsbossen van Staphorst. Dit betekend een gevarieerde omgeving ten midden van bos, heide en landbouw.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.906,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg