Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Baarlo

Baarlo, Nederland

 

vakantievilla-baarlovakantievilla-baarlovakantievilla-baarlovakantievilla-baarlovakantievilla-baarlo
Favoriet 
 

v.a. 1.352

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Baarlo in Baarlo

Genieten van de natuur, rust en vrijheid ervaar je in deze prachtig ingerichte groepsaccommodatie. Strijk neer in de kasteeltuin! De maar liefst 1000m2 grote privé tuin is voorzien van een luxueus terras met ruime overkapping.

Voel je als een koning te rijk! Deze villa is gelegen op een historische locatie in het hart van kastelendorp Baarlo. Het ligt bij een monumentaal park en is omringd door een eigen kasteelgracht. 

Groepsaccommodatie in Limburg met kasteelgracht 🏡

In de ruim opgezette woning en privé tuin kun je helemaal tot rust komen. Geniet van een heerlijk diner op het luxueuze terras of relax achter in de tuin met een lekker wijntje. Het hoofgebouw is geschikt voor 8 volwassenen. Naast het hoofdgebouw ligt het zogenaamde Knechthuys dat geschikt is voor 2 volwassenen. Daarmee is de totale accommodatie geschikt voor 10 personen. Je hebt de beschikking over 5 slaapkamers en 3 badkamers. Het is hier prachtig om met vrienden en/of familie vakantie te vieren. Dit klinkt toch als een heerlijke vakantie of weekend weg?

Geniet als een echte ridder of jonkvrouw! 🏰

Deze groepsaccommodatie bevindt zich in het unieke  landschap van Limburg te midden van vele kastelen. Voor een sportieve beleving in de natuur ben je bij klimpark Fun Forest in Venlo aan het juiste adres. In het Fun Forest kun je 3 uur klimmen in de 9 parcoursen van het klimpark. Op ongeveer 15 tot 25 minuten afstand waan je je in de magische wereld van Toverland. Er is hier voor alle leeftijden wel iets te doen! Zo is er het land van Toos voor de allerkleinsten en de houten rollercoaster Troy voor de wat oudere jeugd. 

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.777,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen