Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chateau De Raay

Baarlo, Nederland

 

chateau-de-raaychateau-de-raaychateau-de-raaychateau-de-raaychateau-de-raay
Favoriet 
 

v.a. 308

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chateau De Raay in Baarlo

4-daagse Autovakantie naar Chateau De Raay in Limburg

Zie je het al voor je? Een paar dagen genieten van een romantisch verblijf in het bijzondere Pillows Charme Hotel De Raay. Zodra je de oprijlaan van dit Limburgse landgoed inslaat waan je je direct in een andere wereld. In dit kasteel uit 1236 woonden eeuwenlang adellijke families. In 1999 werd het middeleeuwse pand verkocht en omgebouwd tot hotel. De eigenaren hebben de originele trapleuningen, houten balken en eeuwenoude natuurstenen vloeren weten te behouden. Prachtig om te zien. Maar nog mooier om het hier, voor even, thuis te noemen. Vanuit dit bijzondere hotel loop je gemakkelijk het centrum van Baarlo in. Wat hier zeker op je to do lijst moet staan is de kastelenwandeling. Baarlo heeft maar liefst vier kastelen en wordt daarom ook wel het kastelendorp genoemd. Dus trek je wandelschoenen aan en ga op ontdekkingstocht. De wandeling gaat langs kasteel de Berckt, Huis Oyen, kasteel d'Erp en.. raad je het al? Kasteel de Raay. Het kasteel waar jij de komende nachten slaapt.
  • Bar
  • Roomservice
  • Tuin
  • Fitness,

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Punt-West Hotel & Beachresort 3

De luxe vakantieverblijven op Punt-West Hotel & Beachresort zijn er in verschillende varianten. Er zijn vier verschillende types luxe, vrijstaande villa's geschikt voor vier tot acht personen. Bij de types NL-3253-15/NL-3253-17/NL-3253-19 is het op a..

Ouddorp

6 pers.
Luxe vakantiehuis in Winterswijk Achterhoek met sauna

Meerdere gelijkwaardige vakantievilla's te huur op dit park in Winterswijk.De recreatiewoningen zijn gelegen op een recreatiepark in Winterswijk. Het is gebouwd in de stijl van een oud Saksisch boerderijtje en is van alle luxe en comfort voorzien. De..

Winterswijk

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn