Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

L-Cube 4

Arnhem, Nederland

 

l-cube-4
Favoriet 
     

    v.a. 509

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    L-Cube 4 in Arnhem

    De L-Cube 4 heeft een moderne en robuuste uitstraling met een warm interieur. Het vrijstaande, gelijkvloerse chalet is gebouwd in een L-vorm en is geschikt voor 4 personen. Dankzij het hoge plafond en de grote ramen is er veel lichtinval. In het ruime woongedeelte vind je een zithoek, televisie en een sfeerhaard. De open keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, waterkoker, combimagnetron en een Nespresso koffiemachine. Er zijn 2 slaapkamers in totaal, elk met een 2 eenpersoons bedden. Daarnaast is er een badkamer met een ruime inloopdouche en toilet. Via de schuifpui in de woonkamer kom je op het zonneterras met tuinmeubilair. Je kunt 1 auto parkeren bij de woning en er is gratis WiFi beschikbaar.
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Nespresso apparaat, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Toilet(ten) in badkamer(s), Inloopdouche, Slaapkamer(s) boven, Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Berging, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, Gelijkvloers, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden