Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Wellness zwembadvilla 8

Arcen, Nederland

 

wellness-zwembadvilla-8wellness-zwembadvilla-8wellness-zwembadvilla-8wellness-zwembadvilla-8wellness-zwembadvilla-8
Favoriet 
     

    v.a. 863

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Wellness zwembadvilla 8 in Arcen

    Souterrain: zwembad (28 ⁰C en 9m x 3,5m), combisauna (infrarood en traditioneel), toilet, sunshower, relaxstoelen, wasmachine, wasdroger en een keukenblok met koelkast. In de beschutte zitkuil staat een hot tub (37 ⁰C), welke tot 20.00 uur in de winter en tot 21.00 uur in de zomer gebruikt mag worden, en tuinmeubilair. Begane grond: entree met apart toilet. Ruime woonkamer met flatscreen tv en dvd-speler. Open keuken met inbouwapparatuur en toegang tot het terras. Twee slaapkamers met elk een flatscreen tv en een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Verdieping: twee slaapkamers met elk een flatscreen tv en een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Dakterras. Alle ruimtes zijn voorzien van plavuizen met vloerverwarming. Opgemaakte bedden bij aankomst. Alle villa's beschikken standaard over gratis wifi en zijn huisdiervrij. De tuinen zijn uitgerust met tuinmeubilair. Bij de villa's is parkeergelegenheid voor twee auto's. De inrichting/indeling van de villa's kan onderling verschillen.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet