Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

KVR8

Arcen, Nederland

 

kvr8kvr8kvr8kvr8
Favoriet 
     

    v.a. 469

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    KVR8 in Arcen

    Deze vrijstaande luxe villa op Résidence Klein Vink is geschikt voor 8 personen. Via de hal kom je in de lichte woonkamer met openslaande deuren naar het terras. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden met badkamer ensuite. Op de verdieping vind je 3 sfeervolle slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Je geniet hier van het comfort van 2 badkamers, waarvan 1 met douche en ligbad en 1 een douche. Zowel op de begane grond als op de verdieping is er een apart toilet. In de berging bevindt zich bovendien een wasmachine. Je kunt gratis gebruikmaken van wifi. Ook met voorkeur te boeken met erker voor meer leefruimte (112 i.p.v. 107 m²). Volwassen gasten van Résidence Klein Vink hebben dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. De voorwaarden vind je op wwww.roompot.nl/toegangthermaalbad

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid