Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Familiekamer

Arcen, Nederland

 

familiekamerfamiliekamerfamiliekamerfamiliekamerfamiliekamer
Favoriet 
     

    v.a. 163

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Familiekamer in Arcen

    Deze 4-persoons hotelkamer heeft een hoekligging. De kamer beschikt over 4 eenpersoonsboxspringbedden, waarvan 2 in een aparte slaapkamer. De kamer is voorzien van een badkamer met douche en er is een apart toilet. Er is een kluisje en een televisie en er zijn koffie- en theefaciliteiten aanwezig. Het gebruik van wifi is gratis. Je kunt met voorkeur reserveren voor een terras en airconditioning, hier zijn voorkeurskosten aan verbonden. Het verblijf is inclusief schoonmaak, bad- & bedlinnen en een goed verzorgd ontbijt. Daarnaast is voor volwassenen toegang tot Thermaalbad Arcen bij de prijs inbegrepen. Let op: de minimum leeftijd voor toegang tot Thermaalbad is 18 jaar. In het beautycentrum geldt deze minimum leeftijd niet.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg