Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Familiekamer

Arcen, Nederland

 

familiekamerfamiliekamerfamiliekamerfamiliekamerfamiliekamer
Favoriet 
     

    v.a. 163

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Familiekamer in Arcen

    Deze 4-persoons hotelkamer heeft een hoekligging. De kamer beschikt over 4 eenpersoonsboxspringbedden, waarvan 2 in een aparte slaapkamer. De kamer is voorzien van een badkamer met douche en er is een apart toilet. Er is een kluisje en een televisie en er zijn koffie- en theefaciliteiten aanwezig. Het gebruik van wifi is gratis. Je kunt met voorkeur reserveren voor een terras en airconditioning, hier zijn voorkeurskosten aan verbonden. Het verblijf is inclusief schoonmaak, bad- & bedlinnen en een goed verzorgd ontbijt. Daarnaast is voor volwassenen toegang tot Thermaalbad Arcen bij de prijs inbegrepen. Let op: de minimum leeftijd voor toegang tot Thermaalbad is 18 jaar. In het beautycentrum geldt deze minimum leeftijd niet.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath