Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Costa Favolosa

Amsterdam, Nederland

 

costa-favolosacosta-favolosacosta-favolosacosta-favolosacosta-favolosacosta-favolosa
Favoriet 
   

  v.a. 1.809

  Bekijk vrije data

  Vakantiehuis delen

  Costa Favolosa in Amsterdam

  De Costa Favolosa is sinds 2011 varend voor Costa Cruises. Het biedt plaats voor zo'n 3.800 passagiers. De Costa Favolosa heeft haar naam te danken aan het Italiaanse 'fabuleus' en haar inrichting is dan ook als in een sprookje en gotische stijl. Er zijn een aantal restaurants die zijn inbegrepen in de prijs, maar je kunt ook tegen een toeslag dineren in een specialiteiten restaurant, Club Favolosa. Met 4 zwembaden en 5 whirlpools kun je je vermaken op het dek, maar er is ook een 4D bioscoop, grote Spa en in de avonduren zijn er shows in het Teatro Hortensia. Liever meezingen in pianobar Camelot? Dit kan tot in de late uurtjes!

  Groot-Brittannië verdient een cruise: bestaand uit het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland is het een geweldige plek van landschappen met ontelbare kleuren en culturele, historische en architectonische schatten.nKastelen, kathedralen, tuinen, parken, vissersdorpen, kosmopolitische steden, musea, theaters, galerieën, een lichte regen, een fijne mist en fantastisch bier: dat is Engeland. Geschiedenis, legendes, eeuwenoude tradities en moderne multi-etnische gebruiken en tradities: het is onmogelijk in een paar woorden het erfgoed van dit Koninkrijk met een glorieus verleden samen te vatten, dat zijn invloed blijft uitoefenen op het wereldtoneel.

  Top vakantiehuizen in Nederland

  4 pers.
  Wellness Lodge XL 4 personen

  In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

  Hellendoorn

  4 pers.
  SL Deluxe 4 personen

  Lunteren in Gelderland is het geografisch middelpunt van Nederland. Omgeven door bossen, heidevelden en zandverstuivingen, is Lunteren een ideale bestemming voor liefhebbers van rust. Ruimte en natuur. Te voet of per fiets ontdekt u hier de Veluwse a..

  Lunteren

  14 pers.
  Wilgenhaege 14 personen

  De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruimte aan maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie dan wel vrienden.De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruim..

  Hellendoorn

  24 pers.
  Groepsaccommodatie Aalten

  Een luxe groepsaccommodatie in Aalten met een riante keuken, verwarmd buiten zwembad en wellness ruimte met fitness apparatuur en sauna. Een prachtige plek in de Achterhoekse natuur.Een vakantievilla voor maximaal 24 personen, die van alle luxe is vo..

  Aalten