Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Landgoed Ulvenhart

Alphen, Nederland

 

landgoed-ulvenhartlandgoed-ulvenhartlandgoed-ulvenhartlandgoed-ulvenhartlandgoed-ulvenhartlandgoed-ulvenhart
Favoriet 
 

v.a. 10.186

  • 3 sterren
  • Max. 36 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Landgoed Ulvenhart in Alphen

In het prachtige brabantse landschap, aan een bosrand, net buiten het plaatsje Ulvenhout ligt deze twee sfeervolle gerenoveerde boerderijen uit omstreeks 1700 welke u samen huurt. Het Landgoed strekt zich uit op 9,3 hectaren, tussen bos en weiland. De twee boerderijen op het landgoed bieden volop mogelijkheden voor een zakelijk of recreatief verblijf. U kunt hier de hectiek van het dagelijkse leven achter u laten en genieten van rust, ruimte en een weidse blik. Door het gebruik van kalme aardetinten en vele natuurlijke materialen, geniet u optimaal van uw verblijf. Hier ervaart u de rust en kalmte in optima forma. Wilt u echter het vertier en de facliteiten van de grote stad dan bent in vanuit hier zo in het prachtige en historische Breda. En met een klein halfuurtje rijden bent u bij de Efteling of Safari Park Beekse Bergen.

Sfeervol landgoed bestaande uit twee boerderijen gelegen tussen bos en weiland
  • Vaatwasser
  • Magnetron
Beschikbaarheid Prijs
Van 14-08-2020 t/m 21-08-2020 10.186,- Boek
Van 15-08-2020 t/m 22-08-2020 10.186,- Boek
Van 21-08-2020 t/m 28-08-2020 10.186,- Boek
Van 22-08-2020 t/m 29-08-2020 10.186,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-jacuzzi-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken: deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling ’s nachts, geen verkeer, geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg