Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Landgoed Ulvenhart

Alphen, Nederland

 

landgoed-ulvenhartlandgoed-ulvenhartlandgoed-ulvenhartlandgoed-ulvenhartlandgoed-ulvenhartlandgoed-ulvenhart
Favoriet 
 

v.a. 10.186

  • 3 sterren
  • Max. 36 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Landgoed Ulvenhart in Alphen

In het prachtige brabantse landschap, aan een bosrand, net buiten het plaatsje Ulvenhout ligt deze twee sfeervolle gerenoveerde boerderijen uit omstreeks 1700 welke u samen huurt. Het Landgoed strekt zich uit op 9,3 hectaren, tussen bos en weiland. De twee boerderijen op het landgoed bieden volop mogelijkheden voor een zakelijk of recreatief verblijf. U kunt hier de hectiek van het dagelijkse leven achter u laten en genieten van rust, ruimte en een weidse blik. Door het gebruik van kalme aardetinten en vele natuurlijke materialen, geniet u optimaal van uw verblijf. Hier ervaart u de rust en kalmte in optima forma. Wilt u echter het vertier en de facliteiten van de grote stad dan bent in vanuit hier zo in het prachtige en historische Breda. En met een klein halfuurtje rijden bent u bij de Efteling of Safari Park Beekse Bergen.

Sfeervol landgoed bestaande uit twee boerderijen gelegen tussen bos en weiland
  • Vaatwasser
  • Magnetron
Beschikbaarheid Prijs
Van 14-08-2020 t/m 21-08-2020 10.186,- Boek
Van 15-08-2020 t/m 22-08-2020 10.186,- Boek
Van 21-08-2020 t/m 28-08-2020 10.186,- Boek
Van 22-08-2020 t/m 29-08-2020 10.186,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie met vele recreatiemogelijkheden en sauna

TOPACCOMMODATIE!!!!!! Deze 5 sterren groepsaccommodatie ligt in Winterswijk Meddo. Een bijzonder fraaie plek! Ideaal voor familieweekenden, reunies en een gezellig samenzijn met vrienden.De vakantieboerderij is te vinden tussen het Hilgelo, Zwillbroc..

Winterswijk

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De Wilgenhaege Wellness is een grote villa ..

Hellendoorn

4 pers.
SL Deluxe 4 personen

Lunteren in Gelderland is het geografisch middelpunt van Nederland. Omgeven door bossen, heidevelden en zandverstuivingen, is Lunteren een ideale bestemming voor liefhebbers van rust. Ruimte en natuur. Te voet of per fiets ontdekt u hier de Veluwse a..

Lunteren

4 pers.
ND Deluxe 4 personen

Dit recreatiepark ligt midden in de duinen van de . De perfecte locatie voor een heerlijke strandvakantie. Het strand ligt op ongeveer 2 kilometer van het park. Ook de kinderen zullen zich prima vermaken op en rondom het park. Dit park beschikt over ..

Noordwijk