Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Alphen

Nederland

 

25 pers.
Groepsaccommodatie Alphen (Gld)

Landelijk gelegen groepsaccommodatie in het Land van Maas en Waal en is geschikt voor vrienden- en familiegroepen tot en met 25 personen. Er zijn meerdere terrassen (zon en schaduw), sportveld, tafeltennistafel, trampoline, skelter, etc. Bij slecht w..

Alphen

165 pers.
Vakantieboerderij Alphen

Deze kampeerboerderij in het Brabantse Alphen is geschikt voor groepen van 70 tot 160 personen. Gelegen in een bosrijk gebied in het gastvrije Brabant op 3km afstand van de Belgische grens.Deze kampeerboerderij is gelegen in een bosrijk gebied. Op lo..

Alphen

50 pers.
Groepsaccommodatie Alphen (Gld)

Landelijk gelegen groepsaccommodatie in het Land van Maas en Waal en is geschikt voor vrienden- en familiegroepen tot en met 48 personen. De inrichting in combinatie met de sport- en spelmogelijkheden maken de accommod...Landelijk gelegen groepsaccom..

Alphen

  16 pers.
  La Grande Maison Douce

  Luxe boerderij in Alphen met sauna, zwembad en jacuzzi..

  Alphen

  Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!  ​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

  Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen!