Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villapark Ehzerburg

Almen, Nederland

 

villapark-ehzerburg
Favoriet 
     

    v.a. 523

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villapark Ehzerburg in Almen

    4x overnachten
    incl. bedlinnen
    incl. eindschoonmaak
    incl. handdoekenpakket
    gratis wandel- en fietsroutes
    gratis WiFi
    gratis parkeren

    Villapark Ehzerburg ligt in de prachtige natuur midden in de Achterhoek. Een gezellig en kleinschalig park voor de hele familie in een groene omgeving. De 16 vakantievilla’s zijn geschikt voor alle typen gezinnen. De accommodatie is namelijk ruim opgezet, waardoor de villa ook geschikt is voor gezinnen met een mindervalide familielid. Het park staat op een historische plek waar vroeger de tuinen waren van Kasteel De Ehze. De oude Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen vlakbij, evenals het gezellige Lochem. Toch liever de luxe van een hotel op het landgoed? Bekijk dan de pagina van .

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn