Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

15 dg cruise Noorwegen en Schotland

Alesund, Nederland

 

15-dg-cruise-noorwegen-en-schotland15-dg-cruise-noorwegen-en-schotland15-dg-cruise-noorwegen-en-schotland15-dg-cruise-noorwegen-en-schotland15-dg-cruise-noorwegen-en-schotland
Favoriet 
     

    v.a. 2.379

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    15 dg cruise Noorwegen en Schotland in Alesund

    15-daagse Vakantie naar Finnmark bij 15 dg cruise Noorwegen en Schotland

    Stel je voor dat je op het bovendek van het schip staat, kijkend naar het indrukwekkende uitzicht op de bergen en de zee die voor je ligt. Voel de wind door je haren en geniet van het moment. De cruise begint in Noorwegen, waar je de spectaculaire fjorden zal gaan zien. Tijdens de cruise geniet je van een panoramisch uitzicht op de indrukwekkende bergen, de watervallen en de rustige wateren. Ervaar het natuurschoon dat Noorwegen te bieden heeft. Terwijl je vaart, wordt het landschap geleidelijk aan vervangen door de glooiende heuvels en het groene landschap van Schotland. Je zult je ogen uitkijken bij de prachtige kustlijn, de historische steden en de charmante dorpjes. Hier kun je de rijke Schotse cultuur ontdekken, zoals traditionele muziek, dans en Schotse whisky. Tijdens deze cruise met de Rotterdam geniet je niet alleen van de spectaculaire landschappen en culturen, maar ook van de luxe en het comfort van het schip. Ervaar de heerlijke maaltijden, het spectaculaire entertainment en de uitzonderlijke service die Holland America Line te bieden heeft.
    • ,

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen