Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Akkrum

Nederland

 

4 pers.
Vakantielodge Eneva 4

Vakantielodge Eneva aan het water - 4 personen - FrieslandDe moderne Vakantielodge Eneva maakt glamping in Friesland aan het water mogelijk. Huur een boot of neem je eigen boot mee en leg deze aan je privésteiger.nVakantielodge Eneva van Tusken de M..

Akkrum

4 pers.
Vakantielodge Miva 4

Vakantiewoning voor 4 personen, geschikt voor mindervaliden en senioren.Deze vrijstaande en gelijkvloerse vakantiewoning is uitermate geschikt voor mindervaliden, senioren en mensen die slecht ter been zijn. Alle deuren en doorgangen zijn extra breed..

Akkrum

6 pers.
Vakantielodge Eneva 6

Vakantielodge Eneva aan het water - 6 personen - FrieslandDe moderne Vakantielodge Eneva biedt plek aan het hele gezin. Geniet van glamping in Friesland aan het water en trek eropuit met je (gehuurde) boot.nVakantielodge Eneva van Tusken de MarrennDi..

Akkrum

  Recreatiepark Tusken De Marren

  Recreatiepark Tusken De Marren, Akkrum (Friesland) Ljouwerterdyk 63 8491 ML   Akkrum Nederland Recreatiepark Tusken De Marren ligt in Akkrum en beschikt over 58 accommodaties. Recreatiepark Tusken De Marren wordt beoordeeld met een: 7.5 en heeft ..

  Akkrum

   5 pers.
   Vakantiehuis FR064 Akkrum

   Heerlijk vijfpersoons vakantiehuis in het knusse en waterrijke Akkrum. Het energieneutrale vakantiehuis staat aan het watertje 'De Trigreppel' in misschien wel het mooiste straatje van Akkrum. Het rustige straatje ligt in het centrum van het ..

   Akkrum

    8 pers.
    Vakantiehuis FR035 Akkrum

    Luxe achtpersoons vakantiehuis aan het water op Recreatiepark Tusken de Marren. Op dit prachtige vakantiepark zijn alle accommodaties direct aan het water gelegen. Vanaf uw veranda of tuin heeft u fantastisch uitzicht over het water. Friesland, en da..

    Akkrum

     4 pers.
     Vakantiehuis FR034 Akkrum

     Luxe vierpersoons vakantiehuis aan het water op Recreatiepark Tusken de Marren. Op dit prachtige vakantiepark zijn alle accommodaties direct aan het water gelegen. Vanaf uw veranda of tuin heeft u fantastisch uitzicht over het water. Friesland, en da..

     Akkrum

      6 pers.
      Vakantiehuis FR033 Akkrum

      Luxe zespersoons vakantiehuis aan het water op Recreatiepark Tusken de Marren. Op dit prachtige vakantiepark zijn alle accommodaties direct aan het water gelegen. Vanaf uw veranda of tuin heeft u fantastisch uitzicht over het water. Friesland, en dan..

      Akkrum

       6 pers.
       Vakantiehuis FR031 Akkrum

       Mooi zespersoons vakantiehuis aan het water op Recreatiepark Tusken de Marren. Op dit prachtige vakantiepark zijn alle accommodaties direct aan het water gelegen. Vanaf uw veranda of tuin heeft u fantastisch uitzicht over het water. Friesland, en dan..

       Akkrum

        4 pers.
        Vakantiehuis FR032 Akkrum

        Mooi vierpersoons vakantiehuis aan het water op Recreatiepark Tusken de Marren. Op dit prachtige vakantiepark zijn alle accommodaties direct aan het water gelegen. Vanaf uw veranda of tuin heeft u fantastisch uitzicht over het water. Friesland, en da..

        Akkrum

         4 pers.
         Vakantiehuis FR030 Akkrum

         Mooi vierpersoons chalet aan het water op Recreatiepark Tusken de Marren. Op dit prachtige vakantiepark zijn alle accommodaties direct aan het water gelegen. Vanaf uw veranda of tuin heeft u fantastisch uitzicht over het water. Friesland, en dan met ..

         Akkrum

          8 pers.
          Tusken De Marren 6

          Riant vakantiehuis met eigen steiger, gelegen aan het water..

          Akkrum

           6 pers.
           Tusken De Marren 5

           Riant vakantiehuis met eigen steiger, gelegen aan het water..

           Akkrum

            6 pers.
            Tusken De Marren 3

            Moderne bungalow met sfeerhaard ligt direct aan het water..

            Akkrum

             4 pers.
             Tusken De Marren 4

             Stijvol en modern vakantiehuis met terras aan het water..

             Akkrum

              4 pers.
              Tusken De Marren 2

              Moderne bungalow met buitenhaard en veranda aan het water..

              Akkrum

               4 pers.
               Tusken De Marren 1

               Het knus ingerichte chalet is direct gelegen aan het water..

               Akkrum

               Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!               ​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

               Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen!