Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Aagtekerke

Nederland

 

4 pers.
VZ723 Vakantiehuis van Stro in Aagtekerke

4 pers Vakantiehuis van stro in Aagtekerke ( 4 pers of 3 en 1 baby )De Heejstek is geheel naar eigen ontwerp gebouwd voor 4 personen.Via het bijna wandvullende raam in de voorgevel heeft U uitzicht over de camping en bossages. Op de begane grond tref..

Aagtekerke

5 pers.
VZ256 Vakantiewoning Aagtekerke

5 persoons leuke vakantiewoning aan zee, landelijk gelegen vlakbij DomburgIn Aagtekerke, op drie kilometer afstand van Domburg en op slechts 1,5 kilometer van het strand kunt u dit gezellige 5-persoons vakantiehuis huren. Het is sfeervol en comfortab..

Aagtekerke

6 pers.
VZ173 Vakantiehuis Aagtekerke

6 persoons vrijstaand sfeervol vakantiehuis in Aagtekerke vlakbij DomburgNet buiten Domburg kunt u dit gezellige zes-persoons vakantiehuis met grote tuin en terras huren. Het ligt in het naastgelegen dorp Aagtekerke zodat u kunt genieten van de rust ..

Aagtekerke

4 pers.
VZ666 Vakantiehuis Aagtekerke

Rustig en landelijk gelegen 4 persoons vrijstaande vakantiewoning op de begane grondIn Aagtekerke, op drie kilometer afstand van Domburg en op slechts 1,5 kilometer van het strand kunt u dit gezellige 4-persoons vakantiehuis huren in Zeeuwse stijl. H..

Aagtekerke

8 pers.
VZ415 Familiehuis Aagtekerke

Sfeervolle 8-persoons vakantieboerderij vlakbij Domburg en dicht bij de zeeDeze gezellige en sfeervol ingerichte 8-persoons vakantieboerderij kunt u huren in Aagtekerke. Aagtekerke ligt op westelijk Walcheren tussen Domburg en Westkapelle. Een perfec..

Aagtekerke

5 pers.
VZ680 Vakantiewoning Aagtekerke

Karakteristieke vrijstaande sfeervolle woning voor 5 personen in AagtekerkeDit gezellige, vrijstaande vakantiehuis in Aagtekerke kunt u huren voor maximaal 5 personen en baby en  er een fijne vakantie beleven in een rustige omgeving met allerlei voo..

Aagtekerke

6 pers.
VZ282 Vakantiewoning Aagtekerke

6 persoons leuke geschakelde vakantiewoning op minicamping 2km van zee in AagtekerkeIn Aagtekerke, op twee kilometer afstand van Domburg, kunt u dit zeer mooie en luxe 6-persoons vakantiehuis hurenHet vakantiehuis is in maart 2018 geheel gerenoveerd..

Aagtekerke

6 pers.
VZ721 Vakantieappartement Aagtekerke

Luxe en ruime 6-persoons vakantieappartement in Aagtekerke op het plattelandIn Aagtekerke kunt u dit luxe en ruime 6-persoons vakantieappartement huren. Het aantal van zes personen is inclusief een eventuele baby. Het appartement is gelegen op de be..

Aagtekerke

4 pers.
VZ722 Vakantieappartement Aagtekerke

Luxe 4-persoons vakantieappartement in Aagtekerke op het plattelandIn Aagtekerke kunt u dit luxe 4-persoons vakantieappartement huren. Het aantal van vier personen is inclusief een eventuele baby. Het appartement is gelegen op de eerste en de tweede..

Aagtekerke

6 pers.
VZ644 Vakantiehuis Aagtekerke

Leuke 6 persoons vakantiehuis in Aagtekerke 2km van het strandDit gezellige, geschakelde vakantiehuis in Aagtekerke kunt u huren voor maximaal 6 personen en er een fijne vakantie beleven in een rustige omgeving met allerlei voorzieningen in de buurt...

Aagtekerke

6 pers.
VZ257 Vakantiewoning Aagtekerke

6 persoons leuke vakantiewoning aan zee in een unieke omgeving vlakbij DomburgIn Aagtekerke, op drie kilometer afstand van Domburg en op slechts 1,5 kilometer van het strand kunt u dit gezellige 6-persoons vakantiehuis huren. Het is sfeervol en comfo..

Aagtekerke

2 pers.
VZ174 Studio Aagtekerke

Gezellig 2-persoons vakantiestudio in Aagtekerke, vlakbij DomburgNet buiten Domburg kunt u dit gezellige 2-persoons vakantiestudio op de eerste verdieping huren. Het is ruim en perfect onderhouden. Naast de accommodatie heeft u een eigen, omheind te..

Aagtekerke

  5 pers.
  Vakantiehuis ZE680 Aagtekerke

  Dit gezellige, vrijstaande vakantiehuis in Aagtekerke kunt u huren voor maximaal 5 personen en baby en  er een fijne vakantie beleven in een rustige omgeving met allerlei voorzieningen in de buurt. Steden zoals Domburg, Middelburg en Oostkapel..

  Aagtekerke

   6 pers.
   Vakantiehuis ZE173 Aagtekerke

   Net buiten Domburg kunt u dit gezellige zes-persoons vakantiehuis met grote tuin en terras huren. Het ligt in het naastgelegen dorp Aagtekerke zodat u kunt genieten van de rust en ruimte maar toch gebruik kunt maken van de drukte en faciliteiten van ..

   Aagtekerke

    6 pers.
    Vakantiehuis ZE644 Aagtekerke

    Dit gezellige, geschakelde vakantiehuis in Aagtekerke kunt u huren voor maximaal 5 tot 6 personen en er een fijne vakantie beleven in een rustige omgeving met allerlei voorzieningen in de buurt. Steden zoals Domburg, Middelburg en Oostkapelle zijn ee..

    Aagtekerke

     4 pers.
     Vakantiehuis ZE555 Aagtekerke

     Dit leuke half vrijstaande vierpersoons vakantiehuis staat aan het dorpsplein in Aagtekerke. Een fijne vakantie beleven in een rustige omgeving met diverse voorzieningen zoals een supermarkt, speeltuintje, restaurant en een fietsverhuur in de buurt. ..

     Aagtekerke

      8 pers.
      Vakantiehuis ZE415 Aagtekerke

      Deze gezellige en sfeervol ingerichte acht persoons vakantieboerderij kunt u huren in Aagtekerke. Aagtekerke ligt op westelijk Walcheren tussen Domburg en Westkapelle. Een perfecte uitvalsbasis voor wie van rust en de natuur houdt en zonder in de dru..

      Aagtekerke

       2 pers.
       Vakantiehuis ZE307 Aagtekerke

       Aan de weg van Westkapelle naar Aagtekerke kunt u dit landelijke en sfeervol ingerichte twee persoons vakantiehuis huren. Het vakantiehuis is geschikt voor twee volwassenen en een baby. Het is geschakeld aan het huis van de eigenaar en op de foto is ..

       Aagtekerke

        

       Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!       ​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

       Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen!