Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Fanes

Selva, Italië

 

hotel-fanes
Favoriet 
 

v.a. 804

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Fanes in Selva

Hotel Fanes is een luxe 4-sterrenhotel gelegen op ca. 10 minuten lopen van de skilift Nives. Het hotelbusje brengt u er gratis heen. Na een dag skiën is het heerlijk ontspannen in het wellnesscenter met o.a. 4 verschillende sauna's of in de verwarmde jacuzzi in de tuin. 's Avonds worden de heerlijkste creaties voorgeschoteld in het restaurant, laat uw smaakpapillen met volle teugen genieten. Gasten waarderen Hotel Fanes in Selva met name vanwege de comfortabele kamers en de uitstekende keuken. Ook het vriendelijke personeel wordt zeer gewaardeerd.

Hotel Fanes is een luxe 4-sterrenhotel gelegen op ca. 10 minuten lopen van de skilift Nives. Het hotelbusje brengt u er gratis heen. Na een dag skiën is het heerlijk ontspannen in het wellnesscenter met o.a. 4 verschillende sauna's of in de verwarmde jacuzzi in de tuin. 's Avonds worden de heerlijkste creaties voorgeschoteld in het restaurant, laat uw smaakpapillen met volle teugen genieten.

Gasten waarderen Hotel Fanes in Selva met name vanwege de comfortabele kamers en de uitstekende keuken. Ook het vriendelijke personeel wordt zeer gewaardeerd.

Hoger gelegen in Selva, op ca. 450 m van de skilift Nives.

- Centrum Selva: ca. 20 minuten lopen (via steile weg)
- Bushalte: ca. 50 m

Met de auto:
- Parkeerplaats (gratis)

Met de pendelbus:
- U wordt bij Hotel Oswald/Appartementen Clivia gebracht en opgehaald. Aansluitend vervoer naar uw accommodatie (ca. 900 m) is niet inbegrepen.

- Ontbijtbuffet en 's avonds 3-gangenkeuzediner met saladebuffet
- Huisdieren niet toegestaan
- Welkomstdrankje inbegrepen

- Telefoon
- Tv
- Koelkastje
- Kluisje
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Balkon

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino