Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Taormina

Rome, Italië

 

taormina
Favoriet 
 

v.a. 316

  • Beoordeeld met een 7.5
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Taormina in Rome

Het hotel bevindt zich in een gebouw uit het begin van de 19e eeuw in het centrum van Rome, tussen de basilieken Santa Maria Maggiore, San Giovanni Lateranus en Santa Croce in Gerusalemme. Het Colosseum en het Forum Romanum liggen op loopafstand. Ook de metro, de tram, de bussen en het centraal station zijn allemaal in de buurt en vergemakkelijken zodoende het bezichtigen van de stad. Het vliegveld ligt op een afstand van ongeveer 25 km. De voorzieningen in het hotel bestaan uit een receptie die 24 uur per dag geopend is, een wisselkantoor, en hotelkluis, een café en een televisielounge. Het personeel is bijzonder goed opgeleid en kan de gasten voorzien van toeristisch advies, informatie over rondleidingen en van plattegronden. De gasten kunnen zodoende met volle teugen van de pracht van Rome genieten. De recent gerenoveerde en elegant ingerichte kamers beschikken over speciale voorzieningen, zoals airconditioning, badkamer/douche, haardroger, satelliet-/kabeltelevisie, telefoon, een elektronische wekker, centrale verwarming en een huurkluis. Bovendien zijn er ruimten die eenvoudiger ingericht zijn om elke afzonderlijke klant tevreden te stellen. Enkele kamers bieden uitzicht op de binnenplaats, andere hebben uitzicht op het terras met een weelderige plantengroei en op de altijd levendige en fascinerende hoofdstraat. 's Morgens wordt er een ontbijt geserveerd.et de auto: u volgt op de rondweg de borden Roma Centro en Termini. Met het vliegtuig: vanaf Fiumicino (Leonardo Da Vinci) bereikt u binnen 30 minuten Termini met de trein, van daaraf reist u één station met de metro (Piazza Vittorio) of u neemt bus 105 die recht voor het hotel stopt.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-11-2024 voor een 8-daagse vakantie 316,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari