Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Domus Sessoriana

Rome, Italië

 

hotel-domus-sessoriana
Favoriet 
 

v.a. 51

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Domus Sessoriana in Rome

Hotel Domus Sessoriana is gevestigd in een oud 10e-eeuws klooster. Een zijvleugel van het Santa Croce klooster is gerenoveerd en omgetoverd tot dit karaktervolle hotel. Hierdoor heerst er in de gehele accommodatie een uitzonderlijke atmosfeer en ambiance. Als je opzoek bent naar een hotel waar een interessant verhaal achter zit, dan ben je hier zeker aan het goede adres. De unieke historische locatie van het hotel wordt erg op prijs gesteld door eerdere reizigers. Vooral voor cultuur en historie liefhebbers is dit een perfect hotel. In de nabije omgeving kan je al genoeg beleven. Zo liggen de ruïnes van de Romeinse tempels en amfitheaters op loopafstand. Het dakterras is ook een groot pluspunt van het hotel. In de ochtend kun je hier ontbijten en aan het einde van de dag kun je met een wijntje van het uitzicht over Rome genieten.

Hotel Domus Sessoriana is gevestigd in een oud 10e-eeuws klooster. Een zijvleugel van het Santa Croce klooster is gerenoveerd en omgetoverd tot dit karaktervolle hotel. Hierdoor heerst er in de gehele accommodatie een uitzonderlijke atmosfeer en ambiance. Als je opzoek bent naar een hotel waar een interessant verhaal achter zit, dan ben je hier zeker aan het goede adres.

De unieke historische locatie van het hotel wordt erg op prijs gesteld door eerdere reizigers. Vooral voor cultuur en historie liefhebbers is dit een perfect hotel. In de nabije omgeving kan je al genoeg beleven. Zo liggen de ruïnes van de Romeinse tempels en amfitheaters op loopafstand. Het dakterras is ook een groot pluspunt van het hotel. In de ochtend kun je hier ontbijten en aan het einde van de dag kun je met een wijntje van het uitzicht over Rome genieten.

- Hotel Domus Sessoriana ligt in de wijk Stazione Terminien staat vol met interessante architectuur en geschiedenis.
- De Basiliek Sint-Jan van Lateranen ligt op ca. 10 minuten loopafstand van Hotel Domus Sessoriana.

Openbaar vervoer naar het centrum:
- Op ca. 8 minuten loopafstand vind je metrostation Porta Maggiore.
- Met het openbaar vervoer ben je in ca. 20 minuten bij het Colosseum.
- De St-Pieterbasiliek ligt op ca. 35 minuten afstand. De metro heeft een directe verbinding naar Vaticaanstad.

Met het vliegtuig:
- Als je aankomt op luchthaven Roma-Fiumicino kost het iets meer dan een uur om bij Hotel Domus Sessoriana aan te komen. Het eerste stuk kan je de trein nemen en daarna voor de laatste 10 minuten overstappen op de bus.
- Luchthaven Ciampino ligt iets dichterbij het hotel. Als je eerst de bus neemt en vervolgens de metro zal je er ca. 55 minuten over doen.

Met de (huur)auto:
- Het hotel heeft zelf helaas geen parkeermogelijkheden, maar op 300 meter afstand is er een parkeergarage waar je voor ca. € 20,- per dag de auto kunt parkeren.

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.

De historische kamers van Hotel Domus Sessoriana zijn ruim en praktisch ingericht met:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- telefoon
- tv
- kluisje
- minibar
- airconditioning
- badkamer met douche, toilet en föhn

De superior kamer is ruimer ten opzichte van de standaard kamer, beide kamertypes beschikken over zelfde faciliteiten.

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino