Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Relais Corte Cavalli

Ponti sul Mincio, Italië

 

hotel-relais-corte-cavalli
Favoriet 
 

v.a. 125

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Relais Corte Cavalli in Ponti sul Mincio

Relais Corte Cavalli is een zeer sfeervolle accommodatie gelegen in de groene heuvels, op toch slechts 10 minuten rijden van het Gardameer. Omgeven door wijn- en olijfgaarden is dit een plek waar u zeker tot rust komt! Laat u smaakpapillen verwennen in het restaurant, waar heerlijke streekgerechten bereid worden. Er is genoeg te doen om te omgeving, maar als u een dag bij het zwembad wilt uitrusten is dat zeker geen probleem. Bij de kiosk bij het zwembad kunt u terecht voor een drankje en een eenvoudige lunch. Stadjes als Sirmione en Garda liggen binnen een straal van 30 km en ook de romantische stad Verona is niet ver weg. Gasten waarderen met name de prachtige locatie, weg van de drukte en het vriendelijke personeel.

Relais Corte Cavalli is een zeer sfeervolle accommodatie gelegen in de groene heuvels, op toch slechts 10 minuten rijden van het Gardameer. Omgeven door wijn- en olijfgaarden is dit een plek waar u zeker tot rust komt! Laat u smaakpapillen verwennen in het restaurant, waar heerlijke streekgerechten bereid worden. Er is genoeg te doen om te omgeving, maar als u een dag bij het zwembad wilt uitrusten is dat zeker geen probleem. Bij de kiosk bij het zwembad kunt u terecht voor een drankje en een eenvoudige lunch.

Stadjes als Sirmione en Garda liggen binnen een straal van 30 km en ook de romantische stad Verona is niet ver weg. Gasten waarderen met name de prachtige locatie, weg van de drukte en het vriendelijke personeel.

Rustig gelegen op een prachtig landgoed, op ca. 3 km van Ponti sul Mincio en ca. 4 km van Peschiera del Garda.

Met de auto:
- Parkeerplaats (gratis)

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Verona: ca. 25 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Ontbijtbuffet en indien halfpension 3-gangen keuzediner
- Kinderbed aanwezig (gratis, bij boeking opgeven)
- Geen lift (max. 2 etages)

De sfeervolle kamers van Relais Corte Cavalli liggen verspreid over verschillende gebouwen en zijn voorzien van:
- Tv
- Airconditioning
- Minibar
- Kluisje
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Badkamer met douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione