Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Calalzo di Cadore

Calalzo di Cadore, Italië

 

groepsaccommodatie-calalzo-di-cadoregroepsaccommodatie-calalzo-di-cadoregroepsaccommodatie-calalzo-di-cadoregroepsaccommodatie-calalzo-di-cadoregroepsaccommodatie-calalzo-di-cadore
Favoriet 
 

v.a. 1.269

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 40 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Calalzo di Cadore in Calalzo di Cadore

Deze ruime groepsaccommodatie ligt dichtbij de mooie natuur. Ga lekker naar buiten en maak mooie wandel, fietstochten, langlaufen of skiën in Dolomiti Superski Cortina-d'Ampezzo. Of ga naar een van de prachtige kunststeden die in de buurt van de groepsaccommodatie liggen.

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het rustige sportgebied van Calalzo di Cadore. In het skigebied Dolomiti Superski Cortina d'Ampezzo. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 40 personen (bij meer dan 30 personen wordt een toeslag van 15 euro per persoon per dag in rekening gebracht). Deze groepsaccommodatie is uitgerust met slaapkamers en slaapzalen, een grote eetzaal, een industriële keuken uitgerust met alle benodigde apparatuur. Verschillende sanitaire voorzieningen bevinden zich op elke verdieping. Als je met de auto komt is er een grote privé-parkeerplaats. 

Prachtige meren op loopafstand

Op loopafstand zijn twee prachtige meren. Achter de accommodatie ligt een syntetisch voetbalveld wat ter beschikking staat voor openbaar gebruik. Wil je liever privé iets doen? Bij deze groepsaccommodatie is er een groot privé terrein waar je kunt ontspannen. Ook kun je genieten van de faciliteiten binnen in de groepsaccommodatie namelijk: een tafeltennistafel, tafelvoetbal of een biljarttafel. 

Ski en langlaufgebied in de omgeving

Het winterseizoen begint over het algemeen in november. De accommodatie valt binnen het skigebied Dolomitri Superski Cortina d'Ampezzo. De skigebieden liggen tussen de 17 en 34 km van de accommodatie. Voor langlaufen kun je terecht in Lorenzago 15 km en Passo Cibiana 23 km. 

Maak prachtige wandel en fietstochten 

De groepsaccommodatie ligt op loopafstand van de "'Ciclabile delle Dolomiti'' route. Vanuit die route kun je Oostenrijk bereiken. Als je liever andere manieren gebruikt, is er op 200 meter een trein en busstation om de kunststeden Venetië, Padua en Treviso te bereiken. Of ga naar de verbazingwekkende plaatsen in de Dolomieten waar je kunt wandelen, fietsen, klimmen, activiteiten in de natuur kunt doen of gewoon lekker kunt genieten van het uitstekende Italiaanse eten. Op 200 meter van de groepsaccommodatie liggen 2 grote supermarkten waar je alles kunt kopen wat je nodig hebt tijden je verblijf.

Kortom genoeg te doen. Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.669,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 2.669,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius