Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lungarno Suite Apartment

Florence, Italië

 

lungarno-suite-apartmentlungarno-suite-apartmentlungarno-suite-apartmentlungarno-suite-apartmentlungarno-suite-apartment
Favoriet 
     

    v.a. 1.606

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Lungarno Suite Apartment in Florence

    Dit is een verfijnd en comfortabel appartement gelegen op wandelafstand van het historisch centrum van Florence in de wijk Lungarno del Tempio, vanwaar men een schitterend uitzicht heeft over de stad. De woning is recentelijk gerestaureerd, samen met het gehele gebouw, waardoor een elegante en verfijnde sfeer is gecreëerd.

    Het huis heeft ruime slaapplaatsen en is voorzien van alle essentiële faciliteiten, waardoor het een ideaal toevluchtsoord is voor koppels of families die op zoek zijn naar een rustige vakantie in Florence. Weg van het bruisende stadscentrum, biedt het het gemak van een residentiële wijk, waar men gemakkelijk toegang heeft tot verschillende diensten op loopafstand, waaronder groene zones met speeltuinen, supermarkten, winkels, bars, restaurants en apotheken.

    Voor wie zakelijk met de auto reist, is dit appartement een geschikte keuze, omdat het buiten de zone met beperkt verkeer ligt en omringd wordt door openbare parkeerplaatsen in de aangrenzende straten.

    Dit appartement biedt in totaal vier slaapplaatsen en is ingericht met alle essentiële comfort, waardoor het een ideale keuze is voor koppels of gezinnen die op zoek zijn naar een rustig toevluchtsoord in de betoverende stad Florence. Genesteld weg van de drukte van het centrum van de stad, biedt het het gemak van een woonwijk waar je gemakkelijk toegang hebt tot verschillende diensten op loopafstand, waaronder groene zones met speeltuinen, supermarkten, winkels, bars, restaurants, apotheken, en nog veel meer.

    Het huis is voorzien van airconditioning en is onlangs gerenoveerd om een functionele omgeving te creëren en een perfect verblijf te garanderen. De open indeling bestaat uit een keuken en woonkamer, met openslaande deuren naar het balkon en een slaapbank voor twee personen. Het slaapgedeelte heeft een tweepersoonsbed en een aangrenzende complete badkamer. Er is een klein terras in het woongedeelte dat uitkijkt over de aangrenzende straat en gedeeltelijk uitzicht biedt op de rivier.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome