Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Type B Superieur

Brucoli, Italië

 

type-b-superieurtype-b-superieurtype-b-superieurtype-b-superieurtype-b-superieur
Favoriet 
     

    v.a. 528

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Type B Superieur in Brucoli

    Deze mooie vakantiewoning maakt deel uit van een kleinschalig vakantiecomplex dat aan de Zuid- Oostelijke kant van het eiland Sicilië is gelegen. Het complex ligt direct aan de Ionische zee en is gebouwd in pasteltinten, waarbij de oude Siciliaanse stijl is behouden. U bereikt het privé kiezelstrand via de prachtig aangelegde tuinen van dit complex. De tuinen kennen een verscheidenheid aan planten en bomen zoals de exotische palmbomen. Midden in de tuinen bevindt zich een amfitheater gebouwd van lokale stenen. Het terrein van het complex is door een eigen hek afgesloten, waardoor het een oase van rust is. Op het terrein van 15 000 vierkante meter bevindt zich een volleybal veld.

    Dit appartement bereikt u via enkele treden en bestaat uit twee verdiepingen. Het is geschikt voor vijf tot zes personen en heeft een oppervlakte van 80m2. Op de begane grond bevindt zich een woonkamer voorzien van een éénpersoons slaapbank. De open keuken is volledig uitgerust met onder andere gasfornuis, Italiaans koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak en een elektrische oven. Via een trap bereikt u de eerste verdieping waar zich drie slaapkamers bevinden. De eerste slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer beschikt over twee éénpersoonsbedden. In de derde slaapkamer vindt u een éénpersoonsbed. Op aanvraag kan er een kinderbedje bijgeplaatst worden. Er zijn twee badkamers voorzien van wc, bidet, douche en wastafel. In een van de badkamers bevindt zich een zitbad. Alle appartementen zijn modern en comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning, tv en centrale verwarming. Het appartement beschikt over een tuin of balkon voorzien van tuinmeubilair waar u kunt genieten van het schitterende uitzicht.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino