Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Selene C1-7

Bibione, Italië

 

selene-c1-7selene-c1-7selene-c1-7selene-c1-7selene-c1-7
Favoriet 
     

    v.a. 494

    • Max. 7 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Selene C1-7 in Bibione

    Dorp bestaande uit 64 comfortabele rijtjeshuizen verdeeld over 3 niveaus, verbonden met wenteltrappen, uitgerust met grote overdekte terrassen en solarium, extern gerenoveerd. Ideaal voor grote gezinnen of groepen vrienden voor prive-groene ruimten en de nabijheid van: speeltuin, supermarkt, eerste hulp. Overdekte parkeerplaatsen zijn inbegrepen op basis van beschikbaarheid. Verder biedt elk type: gemeenschappelijk zwembad met solarium en privétuin, airconditioning, televisie, magnetron en kluis. Een gratis pendeldienst van het dorp naar het strand is beschikbaar voor alle gasten. Kleine huisdieren zijn toegestaan. Strandservice is altijd inbegrepen in de prijs van het verblijf.
    Het dorp ligt in een rustige omgeving 300 van het centrum en 1300 m van het strand.

    THREE-ROOM-APPARTEMENT voor 5-7 personen op de 2e en 3e verdieping bestaande uit:
    2e verdieping: woonkamer met slaapbank voor twee personen en een kitchenette, groot overdekt terras
    3e verdieping: 1 slaapkamer met 2 bedden en een groot zonneterras, 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed met een groot zonneterras, een badkamer en airconditioning.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino