Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Bibione

Italië

 

Bibione Palace

8-daagse Zonvakantie naar Bibione Palace in Venetiaanse Rivièra..

Bibione

Villaggio Planetarium

8-daagse Zonvakantie naar Villaggio Planetarium in Venetiaanse Rivièra..

Bibione

Luna

8-daagse Zonvakantie naar Luna in Venetiaanse Rivièra..

Bibione

Lino Delle Fate Eco Village Resort

8-daagse Autovakantie naar Lino Delle Fate Eco Village Resort in Venetiaanse Rivièra..

Bibione

  Bibione Palace

  het hotel beschikt over een receptie, lounge, diverse bars en restaurants, zwembad met ligbedden,...het hotel beschikt over een receptie, lounge, diverse bars en restaurants, zwembad met ligbedden, parasols en kinderbad. Tevens stoombad, jacuzzi, sau..

  Bibione

   Villaggio Planetarium

   Bent u op zoek naar een complete, zorgeloze vakantie Italië? Villaggio Plan...Bent u op zoek naar een complete, zorgeloze vakantie Italië? Villaggio Planetarium is een modern vakantiepark die op slechts 1300 meter van een prachtig zandstrand is ver..

   Bibione

   Vakantiehuizen in cultureel Italië

   Het grootste deel van Italië is bergachtig. Alleen langs de Tyrreense (in het westen) en de Adriatische kust (in het oosten) vind je platteland. Zo heeft de badplaats Rimini een lang, breed zandstrand. In de Alpen en de Dolomieten, in het hoge noorden, kun je goed skiën. Hier net onder liggen prachtige meren: het Lago Maggiore, het Comomeer, het Gardameer; zeer geschikt voor vakantie, en met een klimaat als bij ons. Het overgrote deel van Italië heeft een mediterraan klimaat. Centraal-Italië biedt de schilderachtige streken Toscane en Umbrië, met schitterende heuvels, en de grootse baai van Napels met de vulkaan de Vesuvius. Het warme zuiden biedt onder meer de baai van Sorrento, met een prachtige rotskust, de streek Apulië (badplaatsen: Vieste, Peschici) en de eilanden Sicilië en Sardinië. Italië bezit verder een enorm cultureel erfgoed. Interessante steden: Rome, Milaan, Venetië, Verona, Florence, Napels.