Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Planetarium C6

Bibione, Italië

 

planetarium-c6planetarium-c6planetarium-c6planetarium-c6planetarium-c6
Favoriet 
     

    v.a. 670

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Planetarium C6 in Bibione

    Dit moderne aparthotel en dorp ligt in Bibione, op 2,6 km van het nationale park Val Grande en op 67 km van de luchthaven van Triëst.
    Het is ideaal voor het hele gezin, waar u echt kunt genieten van uw verblijf dankzij de talrijke diensten die bij uw prijs zijn inbegrepen.
    Het dorp heeft alles wat u zich kunt wensen: ontspanningsmogelijkheden voor volwassenen, een vol activiteitenprogramma voor uw kinderen en een prachtig strand waar u in goed gezelschap kunt genieten van de zon van de Adriatische Rivièra. Mis echter niet de kans om eropuit te gaan en de stad te ervaren, vol vreugde en leven ... u zult er geen spijt van krijgen!
    De drie zwembaden bieden een totale oppervlakte van ongeveer 800 vierkante meter water van verschillende diepten, met een hydromassagegebied, een speelruimte voor kinderen, waterspelletjes en een leuke waterglijbaan van 4,5 meter hoog.
    Bovendien gratis wifi in het zwembad en in de buitenruimtes om in alle vrijheid online te surfen.
    Restaurant Sole in het dorp is de hele dag geopend met ontbijt, lunch, snackbar en dinerservice.
    Dankzij het ongelooflijke animatieteam is plezier elke dag gegarandeerd behalve op zaterdag en een keer per week zullen jong en oud samen plezier hebben in de traditionele "Pasta Party".


    Driekamerappartement dorpsformule met 5-6 bedden, bestaande uit: woonkamer met tweepersoonsslaapbank, 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden die tegen elkaar kunnen worden geschoven, 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden die tegen elkaar kunnen worden geschoven en een derde bed, kitchenette, badkamer, groot overdekt terras, auto kan onder de pergola geparkeerd worden.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome