Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Residence Ea Bianca

Baja Sardinia, Italië

 

appartementen-residence-ea-bianca
Favoriet 
     

    v.a. 98

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartementen Residence Ea Bianca in Baja Sardinia

    Mooie en comfortabele appartementen, wat hoger gelegen, met een prachtig uitzicht. De appartementen van deze accommodatie zijn netjes en elegant ingericht. Ze beschikken allen over een goede keuken en u houdt de temperatuur binnen aangenaam dankzij de airconditioning. Bij het zwembad kunt u plaatsnemen op een van de ligstoelen en de parasols zullen voor wat schaduw zorgen. Vanaf het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de zee. Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen die Sardinië willen zien.

    Mooie en comfortabele appartementen, wat hoger gelegen, met een prachtig uitzicht. De appartementen van deze accommodatie zijn netjes en elegant ingericht. Ze beschikken allen over een goede keuken en u houdt de temperatuur binnen aangenaam dankzij de airconditioning.

    Bij het zwembad kunt u plaatsnemen op een van de ligstoelen en de parasols zullen voor wat schaduw zorgen. Vanaf het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de zee.

    Deze accommodatie is ideaal voor gezinnen die Sardinië willen zien.

    De kustlijn waar Residence Ea Bianca aan ligt is de Costa Smeralda, deze is 55 km lang en heeft veel te bieden. Het water is er kristalhelder water, er zijn ontelbare baaien en prachtige rotsformaties die zijn uitgeslepen door de wind. De Costa Smeralda is één van de meest populaire bestemmingen van Sardinië. De 55 km lange kustlijn biedt rust en mooie natuur maar ook luxe en veel faciliteiten. U kunt zodoende altijd opzoeken waar u op dat moment behoefte aan heeft.

    - Strand 'Cala dei Ginepri': ca. 1,3 km
    - Centrum van Baja Sardinia met o.a. supermarkt en restaurants: ca. 3 km

    Met de auto:
    - Gratis parkeerplaats

    Met het vliegtuig:
    - Luchthaven van Olbia: ca. 36 km
    Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken, dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

    - Keukenlinnen dient u zelf mee te nemen
    - Dit complex is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn i.v.m. de vele trappen random het complex en in de appartementen
    - Inchecken na 20:00 uur is enkel mogelijk in overleg met de accommodatie

    In de appartementen zijn diverse kleine niveauverschillen, die middels enkele treden met elkaar zijn verbonden. Ze liggen verspreid over diverse gebouwen en beschikken o.a. over:
    - Kitchenette met 4 kookplaten, oven, inventaris en waterkoker
    - Tv
    - Airconditioning
    - Wasmachine
    - Badkamer met douche en toilet
    - Balkon of terras met zitje en parasol

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero