Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Golden Star

Tigaki, Griekenland

 

golden-stargolden-stargolden-stargolden-stargolden-star
Favoriet 
 

v.a. 584

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Golden Star in Tigaki

8-daagse Zonvakantie naar Kos bij Golden Star

Bij dit hotel waan je je in een oase van rust. Niet alleen door de kalme omgeving, maar ook omdat het hotel Adults Only is. Perfect om dus even te genieten van elkaar. Schuif 's ochtends aan bij het ontbijt, waarna de dag kan beginnen. En hoe doe je dat beter dan zonnen bij het zwembad? Voel de warme zonnestralen op je huid terwijl je helemaal tot rust komt. En wanneer je toe bent aan wat verkoeling duik je zo het zwembad in. Of bestel een heerlijk drankje bij de poolbar. Die bereidt de barman graag voor je. Vergeet niet om dit prachtige eiland te verkennen. Dat kan gemakkelijk op de fiets. Ga op zoek naar de mooiste stranden of duik het bruisende centrum in van de hoofdstad.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 17-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 584,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos