Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Aparthotel Rigas

Skopelos stad, Griekenland

 

aparthotel-rigasaparthotel-rigasaparthotel-rigasaparthotel-rigasaparthotel-rigas
Favoriet 
 

v.a. 704

  • 3.5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Aparthotel Rigas in Skopelos Stad

Wanneer je Aparthotel Rigas binnenstapt wordt je omgeven door de geur van citrusbomen. Dit past helemaal bij de natuurrijke omgeving van het knusse hotel. De kamers en appartementen liggen verspreid over de verschillende gebouwtjes in de tuin, waar ook het zwembad te vinden is. Op ongeveer 400 meter wandelen is zowel het gezellige centrum van Skopelos-Stad als het strand te vinden. Op het eiland zijn meerdere kleine strandjes die het ontdekken waard zijn. Maar je kunt natuurlijk ook lekker een dagje bij het hotel blijven, om daar van de zon, verkoelende drankjes en heerlijk eten te genieten.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos