Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ibiscus

Rhodos Stad, Griekenland

 

ibiscus
Favoriet 
 

v.a. 464

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ibiscus in Rhodos Stad

Dit strandhotel in Rhodos biedt een unieke combinatie van stadshotel en strandbestemming. Gelegen aan het kosmopolitische zand- en kiezelstrand, op slechts enkele minuten lopen van het stadscentrum. Met een groot openluchtzwembad, pierenbadje voor kinderen en diverse watersportactiviteiten, is dit hotel ideaal voor zowel ontspanning als actie. De spa, fitnessruimtes en verschillende entertainmentopties zorgen voor een gevarieerd verblijf. Met een prachtig uitzicht op zee vanaf het balkon of terras van de kamers, is dit hotel een perfecte keuze voor een onvergetelijke vakantie.

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari