Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Esperia

Rhodos Stad, Griekenland

 

hotel-esperiahotel-esperiahotel-esperiahotel-esperiahotel-esperia
Favoriet 
 

v.a. 502

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Esperia in Rhodos Stad

Wat een super ligging heeft Hotel Esperia: midden in het gezellige centrum van Rhodos-stad en binnen de kortste tijd kun je dwalen door de sfeervolle straatjes van het ommuurde oude stadscentrum. Het strand is in nog geen vijf minuutjes wandelen te bereiken, onderweg kun je bij een kleine supermarkt een tussenstop houden om een verkoelend drankje mee te nemen.

Met een lekker croissantje en meer lekkers van het ontbijtbuffet begint je dag hier goed. Kies je ervoor om vervolgens de bruisende stad met talloze bezienswaardigheden in te duiken, ga je heerlijk genieten op het goudgele zandstrand of spring je lekker het zwembad in?


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari