Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Daluz Boutique hotel

Preveza, Griekenland

 

daluz-boutique-hotel
Favoriet 
 

v.a. 737

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Daluz Boutique hotel in Preveza



Wil je op vakantie naar Parga en ben je net als ik een liefhebber van mooie interieurs? Dan raad ik je graag Daluz Boutique Hotel in Preveza aan. Dit adresje ligt in een prachtige omgeving, vlak bij de zee en is zowel van binnen als buiten een plaatje om te zien.

De tuin is een oase van rust. Het is er prachtig groen; overal staan bomen en planten. Kies een plekje in de zon of schaduw en doe je ogen dicht op één van de spierwitte, moderne ligbedden om lekker te relaxen. Zin om wat te eten of drinken? Bestel dan je favoriete cocktail aan de bar of proef lokale gerechten in het restaurant. De lichte kamers zijn voorzien van natuurlijke kleuren en materialen en passen perfect bij de omgeving. Ook hebben ze een riant terras, waar je 's morgens rustig kunt opstarten met een vers kopje koffie of thee. Wil je even afkoelen? Neem dan een duik in het zoutwaterzwembad of rijd met de huurauto naar een van de stranden in de buurt; er zijn er genoeg te ontdekken!


  • Regular:geen lift aanwezig;kluisje;roomservice;parkeerterrein;eetgelegenheden;drinkgelegenheden;wi-fi;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;buitenzwembad(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer,GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;modern ingerichte accommodatie;receptie;geen lift aanwezig;kluisje;roomservice;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;schoonmaak kamer,Restaurant:eetgelegenheden;drinkgelegenheden,Mandatory:climate resilience tax: circa 7;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-07-2024 737,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos