Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Terra Olivia

Paliouri, Griekenland

 

terra-olivia
Favoriet 
 

v.a. 940

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Terra Olivia in Paliouri



Met een glimlach werd ik vanmorgen wakker in mijn heerlijke luxe suite in Terra Olivia. De lieve familie Kitsopoulou heette mij van harte welkom gisteren en ik kon niet wachten om hier een paar dagen door te gaan brengen.

Sofia en Argyrios leidden mij rond en gaven mij de sleutel van mijn suite. “Wacht maar tot je het uitzicht morgenochtend ziet” vertelde Sofia vol trots. Ze heeft gelijk, op mijn terras gaat er een licht briesje door mijn haren en ik raak niet uitgekeken. Het zeewater is zo mooi helder en in de verte zie ik een eiland liggen. “Dat is het eiland Sithonia” vertelde Sofia en mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Ik ga dan ook zeker de omgeving verkennen…maar eerst ga ik uitgebreid ontbijten.

Ik begrijp wel dat Argyrios en Sofia hier dit luxe resort hebben opgebouwd. Dit kleine paradijs is werkelijk schitterend, omringd door dennenbomen en de zee. “Je hebt een beetje geluk nodig om gelukkig te worden” sprak de filosoof Aristoteles. Dat heb ik gevonden.


  • Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);lobby;roomservice;artsenservice;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: poolbar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;massage (tegen betaling);bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);duiken (tegen betaling);watersporten;handdoekenservice;buitenzwembad(buitenzitje: ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per dag;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in de kamer: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering),Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Restaurant:eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: poolbar,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(buitenzitje: ligstoelen),Wellness:massage (tegen betaling),Sports:duiken (tegen betaling);watersporten,GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 13;kindvriendelijk complex;receptie (geopend van 07:00 tot 23:00 uur);geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);lobby;roomservice;artsenservice;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;wasgelegenheid;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in de kamer: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-09-2025 940,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari