Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Scorpios Beach

Monolithos, Griekenland

 

scorpios-beachscorpios-beachscorpios-beachscorpios-beachscorpios-beach
Favoriet 
 

v.a. 697

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Scorpios Beach in Monolithos

8-daagse Zonvakantie naar Cycladen bij Scorpios Beach

Dit hotel ligt aan de ruige kust van Santorini. De inrichting van het hotel is zeer sfeervol. De kleuren en accessoires matchen goed met elkaar en de kamers zijn met oog voor detail ingericht. Bij het kleine maar fijne zwembad breng je de warme dagen door. Al is een eilandtour of een dagje strand ook altijd een goed idee. Het hotel ligt vrijwel direct aan het strand, dus je bent snel bij de zee. Luister naar het geluid van de golven terwijl je de zonnestralen op je huid voelt. 's Avonds zijn de zonnestralen veranderd in mooie kleuren in de lucht tijdens de zonsondergang. Geniet!
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Roomservice,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 22-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 697,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari