Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Skiathos Avaton Suites & Villas

Megali Ammos, Griekenland

 

hotel-skiathos-avaton-suites-villashotel-skiathos-avaton-suites-villashotel-skiathos-avaton-suites-villashotel-skiathos-avaton-suites-villashotel-skiathos-avaton-suites-villas
Favoriet 
 

v.a. 1.374

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Skiathos Avaton Suites & Villas in Megali Ammos

Elegantie, comfort en plezier. De drie waarden die in Hotel Skiathos Avaton Suites & Villas centraal staan. De kamers zijn dan ook luxueus en modern ingericht om je van een topvakantie te verzekeren. Gelegen in een rustige en vredige omgeving kijk je uit op het mooie Megali Ammos. Dit is een heerlijk zandstrand dat op loopafstand ligt. Ook ben je zo in het centrum van het pittoreske Skiathos-Stad.

Vanuit het zwembad lijkt het net alsof je je in een paradijs bevindt. Bestel dan ook zeker een lekker drankje aan de poolbar en geniet van het uitzicht op het mooie landschap. Pak gelijk vanaf je comfortabele ligbed een bruin kleurtje mee onder de Griekse zon. Kom jij deze oase van rust snel van dichtbij bewonderen?


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos