Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sani Beach

Sani Beach, Griekenland

 

sani-beachsani-beachsani-beachsani-beachsani-beach
Favoriet 
 

v.a. 956

  • Beoordeeld met een 9.6
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sani Beach in Sani Beach

Het prachtige Sani Beach ligt direct aan het kilometerslange zandstrand met een azuurblauwe zee, wat een plaatje. Niet voor niks krijgt dit hotel ons Excellent label; De prachtige ligging, stijlvolle kamers, de faciliteiten voor het hele gezin maken dit familiehotel perfect voor een fantastische vakantie in Chalkidiki.

De kamers, met een koloniale inrichting en ramen van de vloer tot het plafond, liggen verspreid over het L-vormige gebouw. Dit gebouw is onderdeel van het Sani Resort, dat uit 4 verschillende hotels bestaat, maar door de ruimtelijke ligging van het resort merk je helemaal niet dat het zo groot is. Op de stranden Bousoulas, Ammos en Sani Hill staan de zonnebedjes al voor je klaar. De “Babe Watch zorgt voor de kleintjes en een bijkomend voordeel daarvan is dat er verschillende strandspeeltjes beschikbaar zijn, zodat je er niet zelf mee hoeft te sjouwen.

Tijdens een ontspannen vakantie hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Dat komt goed uit, want er zijn veel bars en restaurants op het resort. Met het unieke Dine Around programma geniet je in meerdere restaurants van vastgestelde menu's of à la carte eten tegen een vastgestelde prijs.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos