Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Caravia Beach Hotel

Marmari, Griekenland

 

caravia-beach-hotel
Favoriet 
 

v.a. 711

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Caravia Beach Hotel in Marmari

Dit prima hotel ligt aan het zandstrand Marmari Beach, het mooiste strand in Kos. Het wordt omgeven door prachtige tuinen. Het past perfect in het omliggende landschap. Zijn vriendelijke en hoffelijke gastvrijheid maken dit hotel tot een van de populairste hotels in Griekenland. Het bevindt zich op een afstand van maar ongeveer 15 minuten van het vliegveld en van het stadscentrum van Kos. Het is de ideale bestemming voor gasten die willen genieten van de zon en de aanlokkelijke blauwe zee. Afgezien daarvan is er een breed scala aan watersportactiviteiten.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 13-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 711,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari