Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 daagse fly drive Zakynthos & Peloponnesos

Kleitoria, Griekenland

 

8-daagse-fly-drive-zakynthos-peloponnesos8-daagse-fly-drive-zakynthos-peloponnesos8-daagse-fly-drive-zakynthos-peloponnesos8-daagse-fly-drive-zakynthos-peloponnesos8-daagse-fly-drive-zakynthos-peloponnesos
Favoriet 
     

    v.a. 690

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 daagse fly drive Zakynthos & Peloponnesos in Kleitoria

    8-daagse Zonvakantie naar Achaia bij 8 daagse fly drive Zakynthos & Peloponnesos

    Ervaar ultieme vrijheid tijdens deze fly drive Zakynthos & Pelopponesos. Overnacht in kleinschalige familiehotels met zwembad, perfecte locatie én ver weg van de gebaande paden. Ontdek ongerepte gebieden en ervaar de échte Griekse gastvrijheid. Geniet van zandstranden en kraakheldere zee op Zakynthos en ervaar ultieme vrijheid tijdens de rit naar het vasteland. Bezoek Arcadia, het hart van de Peloponessos en ontdek de indrukwekkende ruïnestad Olympia, verscholen in de groene vallei van de Alfrios rivier. Word onderweg verrast door de uitbundige natuur van Griekenland vol bergachtige wegen en prachtige panorama uitzichten.. spectaculair! Voor deze fly drive kun je kiezen uit verschillende reisduren. Je reisdagen zijn dan ook afhankelijk van de door jou geboekte reisduur.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 17-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 690,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos