Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Kalathos Square Luxury Suites

Kalathos, Griekenland

 

kalathos-square-luxury-suites
Favoriet 
 

v.a. 956

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Kalathos Square Luxury Suites in Kalathos



Wanneer ik aan Griekenland denk, zie ik van die hagelwitte huisjes voor me. Ik verblijf in de luxe Kalathos Square Villas, op slechts tien minuutjes rijden van het bekendste dorp van Rhodos: Lindos. Onderweg hiernaartoe heb ik dan ook al heel wat foto's van de omgeving gemaakt en nu ik zie wat mijn uitzicht is, ben ik voorlopig nog niet klaar.

De luxe suites en villa's van Kalathos Square Luxury Suites hebben die typisch Griekse look, met de kleuren wit en blauw. Daarnaast zijn de villa's van alle gemakken voorzien. Of je nu de Sofia Suite, de Ageliki Suite of Villa Orama hebt geboekt, ze hebben allemaal airco, een prachtig uitzicht én een privézwembad. 's Avonds geven de sfeervolle lampjes rondom de villa's een prachtig licht, zodat je met een koude ouzo of ander drankje in de hand nog even kan nagenieten van je vakantiedag. Wil je meer van Rhodos zien? Deze villa is de perfecte uitvalsbasis voor een tripje over het eiland, met als eerste stop Lindos. Hier vind je niet alleen heerlijke restaurants, maar ook het schitterende St. Pauls Bay en natuurlijk het Akropolis: de belangrijkste historische bezienswaardigheid van het eiland.


  • Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: ligstoelen),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;e-car laadpunten;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd van 0 t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering),GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 3;totaal aantal verdiepingen: 1;klasse: comfort;geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;e-car laadpunten;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd van 0 t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-10-2025 956,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari