Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Blue Sea Beach Affiliated by Meliá Hotel

Stalis / Stalida, Griekenland

 

blue-sea-beach-affiliated-by-melia-hotel
Favoriet 
 

v.a. 536

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Blue Sea Beach Affiliated by Meliá Hotel in Stalis / Stalida

Dit hotel is de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen verblijf direct aan zee. Met twee buitenzwembaden, een overdekt zwembad en een bubbelbad kunnen gasten optimaal genieten van het water. Watersportliefhebbers zullen zich vermaken met activiteiten zoals jetskiën, snorkelen en duiken. De fitnessstudio, spa en sauna zorgen voor ontspanning en welzijn. Met een entertainmentprogramma voor volwassenen is er altijd iets te beleven. De gunstige ligging nabij het centrum van Stalis / Stalida en op slechts 10 meter van het zandstrand 'Stalis' maakt dit hotel een topkeuze voor een heerlijke vakantie.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 11-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 536,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari