Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

12 daagse fly drive Natuurlijk Griekenland

Ioannina, Griekenland

 

12-daagse-fly-drive-natuurlijk-griekenland12-daagse-fly-drive-natuurlijk-griekenland12-daagse-fly-drive-natuurlijk-griekenland12-daagse-fly-drive-natuurlijk-griekenland12-daagse-fly-drive-natuurlijk-griekenland
Favoriet 
     

    v.a. 964

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    12 daagse fly drive Natuurlijk Griekenland in Ioannina

    12-daagse Rondreis naar Atheense Rivièra bij 12 daagse fly drive Natuurlijk Griekenland

    Wandel door het bos naar een waterval voor een verfrissende duik. Zoek een dorpsplein met fantastisch vergezicht en geniet onder de bomen met de locals van een heerlijke lome lunch. Bezoek de oude Kloosters van Meteora, hangend boven steile afgronden of ga raften en geniet tussen de rapids door van het natuurschoon. Tijdens deze fly drive bepaal je zelf wat je doet. Een reis waarbij je veel beleeft maar ook geniet van het strandleven. Snorkelen, varen in een bootje, surfen, wandelen of gewoon lekker een dag naar het strand. Raften, mountainbiken of paardrijden doe je in het Zagoria gebied. De Vikos kloof uitwandelen is ook een mooie uitdaging. Geef en beleef alles, de laatste paar dagen kun je relaxen. Leg je handdoek op je ligbed en swipe langs je foto's. Uitzicht? Een waanzinnig strand en een heldere zee. Kun je alles nog even herbeleven. Wát een reis.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 05-07-2024 voor een 12-daagse vakantie 964,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos