Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ostria Resort & Spa

Ierapetra, Griekenland

 

ostria-resort-spa
Favoriet 
 

v.a. 827

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ostria Resort & Spa in Ierapetra

Dit vakantiedorp in Ierapetra is de ideale bestemming voor diegenen die willen genieten van zowel het zwembad als het zandstrand. Met binnen- en buitenzwembaden, kinderzwembaden en een whirlpool, is er voor ieder wat wils. Daarnaast biedt het complex een breed scala aan watersportactiviteiten, zoals waterskiën, windsurfen en snorkelen, evenals faciliteiten voor indoor sporten en een uitgebreid wellnessgedeelte. Gasten kunnen ook genieten van het restaurant, koffiehuis en bar, waar verfrissende drankjes worden geserveerd. Met all-inclusive opties en diverse recreatiemogelijkheden, waaronder animatieprogramma's en livemuziek, is dit vakantiedorp de perfecte plek voor een ontspannen en vermakelijke vakantie.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos