Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Perla Marina

Ialyssos, Griekenland

 

appartementen-perla-marinaappartementen-perla-marinaappartementen-perla-marinaappartementen-perla-marinaappartementen-perla-marina
Favoriet 
 

v.a. 471

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Perla Marina in Ialyssos

Appartementen Perla Marina liggen in het zelfde gebouw als het museum van Mineralogie en Paleontologie. Fossielen en de mooiste mineralen zijn binnen handbereik te bezichtigen vanuit deze goed onderhouden, moderne appartementen. Zowel het strand als de leuke badplaats Ialyssos zijn met een gezellige wandeling te bereiken. Het is heerlijke relaxen op een comfortabel ligbedje bij het  zwembad of geniet van een lekker hapje en verkoelend drankje in de sfeervolle tuin. De Griekse eigenaar spreekt ook Nederlands en deelt graag zijn tips over de omgeving. Perla Marina heeft alles in huis om je een onbezorgde, zonovergoten vakantie te bieden!


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos