Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Eilandhoppen naar Serifos en Milos

Griekse eilanden, Griekenland

 

eilandhoppen-naar-serifos-en-milos
Favoriet 
     

    v.a. 1.059

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Eilandhoppen naar Serifos en Milos in Griekse eilanden

    Deze onvergetelijke reis neemt u mee naar Serifos en MIlos. Deze verborgen schatten horen tot de Cycladen, een eilandengroep in de Egeïsche zee voor de kust van de hoofdstad Athene. Uw reis begint in Athene en van daaruit steekt u per ferry over naar het prachtige en rustige eiland Serifos. Na een paar dagen verblijf brengt de ferry u van Serifos naar Milos, een charmant eiland met mooie landschappen. Wie droomt er niet van om een aantal dagen heerlijk te relaxen op twee Griekse eilanden waar geen massa's toeristen komen. Serifos en Milos staan garant voor een vakantie in het teken van rust en ontspanning. Geniet van de natuur, de gezellige dorpjes en natuurlijk de overheerlijke kleine Griekse lokale tavernes.

    Deze onvergetelijke reis neemt u mee naar Serifos en MIlos. Deze verborgen schatten horen tot de Cycladen, een eilandengroep in de Egeïsche zee voor de kust van de hoofdstad Athene. Uw reis begint in Athene en van daaruit steekt u per ferry over naar het prachtige en rustige eiland Serifos. Na een paar dagen verblijf brengt de ferry u van Serifos naar Milos, een charmant eiland met mooie landschappen.


    Wie droomt er niet van om een aantal dagen heerlijk te relaxen op twee Griekse eilanden waar geen massa's toeristen komen. Serifos en Milos staan garant voor een vakantie in het teken van rust en ontspanning. Geniet van de natuur, de gezellige dorpjes en natuurlijk de overheerlijke kleine Griekse lokale tavernes.

    - Athene
    - Eiland Serifos
    - Hoofstad Chora
    - Stranden Agios Ioannis, Psili Ammos, Ganema, Livadakia, Agios Sostis en Kalo Ampeli
    - Eiland Milos
    - Hoofdstad Plaka en de dorpjes Adanabtas en Pollonia
    - Stranden van Sarakiniko Beach, Fyriplaka Beach, Alogomandra Beach, Kleftiko Beach en Tsigrado Beach

    2x Athene, Achilleas Hotel
    5x Serifos, Dorkas Hotel
    3x Milos, Meltemi Hotel
    1x Athene, Achilleas Hotel

    In bepaalde periodes kan het zo zijn dat het verblijf op de eilanden wordt omgedraaid. In dit geval verblijft u eerst 3 nachten op Milos en vervolgens 5 nachten op Serifos.


    Top vakantiehuizen in Griekenland

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari