Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Spyridoula

Gouvia, Griekenland

 

spyridoulaspyridoulaspyridoulaspyridoulaspyridoula
Favoriet 
 

v.a. 401

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Spyridoula in Gouvia

8-daagse Zonvakantie naar Corfu bij Spyridoula

Deze appartementen zijn helemaal geschikt voor je familievakantie naar de zon. Met een goed uitgeruste keuken bereid je een heerlijk ontbijt, terwijl de kinderen hun eerste duik in het zwembad nemen. Wat staat er vandaag op de planning? Zoek het strand op, ontdek de omgeving of maak er een lekker relaxdagje van. Een ding staat in ieder geval vast voor het diner hoef je niet ver te zoeken. Duik zelf de keuken in van je appartement en zet een lekkere maaltijd op tafel. Of schuif aan in het restaurant en geniet van de lokale gerechten.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-06-2024 voor een 8-daagse vakantie 401,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos