Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dionisos

Gouvia, Griekenland

 

dionisosdionisosdionisosdionisosdionisos
Favoriet 
 

v.a. 387

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Dionisos in Gouvia

8-daagse Zonvakantie naar Corfu bij Dionisos

Wanneer je hier vakantie viert, verblijf je naast een mooie baai. Heerlijk zo'n relaxte stranddag altijd dichtbij. Er liggen veel zeilboten in de grootste jachthaven wat al een bezienswaardigheid op zich is. Van ruïnes tot de Griekse architectuur, er is voor ieder wat wils. Genoeg restaurants in de buurt, maar zelf koken is ook een optie. In je compleet uitgerustte kitchenette kook je de lekkerste maaltijden. Tel daar het zwembad en de ligbedjes bij op en een fijne zonvakantie is gegarandeerd.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 14-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 387,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari