Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Kahlua Hotel & Suites

Chersonissos, Griekenland

 

kahlua-hotel-suiteskahlua-hotel-suiteskahlua-hotel-suiteskahlua-hotel-suiteskahlua-hotel-suites
Favoriet 
 

v.a. 471

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Kahlua Hotel & Suites in Chersonissos

Kahlua Hotel & Suites ligt direct aan het strand in Chersonissos en heeft een prachtig uitzicht over de zee. In de directe omgeving vind je verschillende restaurants, bars en gezellige winkeltjes. Hier geniet je tijdens je vakantie pas echt van de zon, heerlijk eten, de beste cocktails en het bruisende nachtleven!

De kamers en suites zijn modern ingericht en het hotel heeft een vriendelijke 24-uursreceptie. Bij Kahlua Premium Beach Bar relax je overdag in de zon op een zonnebedje en 's avonds geniet je hier van de lekkerste cocktails en live muziek. Ook kun je hier heerlijk eten, want op de kaart staan de beste Mediterrane en internationale gerechten. Tot slot biedt het wellnesscenter in het hotel verschillende behandelingen aan, van heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen tot manicures en pedicures.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos