Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Aparthotel Indigo INN

Chersonissos, Griekenland

 

aparthotel-indigo-innaparthotel-indigo-innaparthotel-indigo-innaparthotel-indigo-innaparthotel-indigo-inn
Favoriet 
 

v.a. 571

  • Beoordeeld met een 7.6
  • 3.5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Aparthotel Indigo INN in Chersonissos

Wanneer je tijdens je vakantie graag alles binnen handbereik hebt, is Aparthotel Indigo INN de ideale plek. Aan de voorkant van het hotel ligt de levendige hoofdstraat met leuke bars, winkeltjes en restaurants en aan de achterkant de zee en het strand.

Het interieur is strak, modern en helemaal van deze tijd. Zo ook de hotelkamers die voorzien zijn van fijne faciliteiten; zoals een flatscreen, een koelkast om je drankje in koud te houden. Om de dag goed te beginnen met een kopje koffie staat er ook een koffiezetapparaat, echt ideaal.

Lekker eten en drinken is heel belangrijk tijdens de vakantie. Iedere dag staat er in het restaurant weer een smakelijk buffet voor je klaar. Je favoriete drankje bestel je gewoon bij de gezellige poolbar. Fijn toch? Ervaar zelf een topvakantie in het mooie Aparthotel Indigo Inn.


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari