Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Noble Hotel & Suites

Gouves, Griekenland

 

noble-hotel-suitesnoble-hotel-suitesnoble-hotel-suitesnoble-hotel-suitesnoble-hotel-suites
Favoriet 
 

v.a. 974

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Noble Hotel & Suites in Gouves

Noble Hotel & Suites is een prachtig nieuw hotel in het hart van Gouves, Kreta. Mocht je op zoek zijn naar een kleinschalig, luxe adresje dan zit je hier zeker goed. Geniet van de perfecte balans tussen rust en vermaak, want je hebt meer dan genoeg keuze om de dag te vullen. Het zwembad omringd door palmbomen biedt fijne ligbedden, maar ook het strand ligt op steenworpafstand. Meer ontdekken van het eiland? Op korte rijafstand vind je de levendige hoofdstad Heraklion. Je verblijf bij Noble Hotel & Suites wordt nog zorgelozer dankzij het all inclusive concept van het hotel. Laat je culinair verwennen met een uitgebreide selectie van lokale en internationale gerechten.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos